Program: 900 - 2000 021 224 41 41 service@aristonservice.ro
Ariston Cube S Net: Termostat Wi-Fi conceput pentru un confort sporit
Home / Noutati / Ariston Cube S Net
Ariston Cube S Net

Intr-o perioada in care internetul de mare viteza este din ce in ce mai prezent in viata noastra, iar tehnologiile se dezvolta tot mai mult, este firesc sa ne dorim sa putem controla prin smartphone sau tableta nivelul de confort din locuinta. Acum, termostatul Ariston Cube S Net aduce tehnologia in casa dumneavoastra si va asigura conditiile optime pentru functionarea in siguranta a centralei termice.

Prin aplicatia Ariston Net, impreuna cu kitul de conectare Sensys Net si termostatul Wi-Fi Cube S Net, oricare centrala Ariston din gama One poate fi programata de la distanta, fiind conectata cu telefonul mobil, tableta sau cu un PC clasic. Setarea centralei se poate face acum foarte usor datorita interfatei intuitive a aplicatiei, care permite controlul asupra temperaturii optime dintr-o camera anume sau din tot apartamentul, schimbarea regimului de lucru vara sau iarna, activarea functiei AUTO sau chiar o programare pe ore sau zile, in functie de obiceiurile dumneavoastra de consum.

Noul termostat Cube S Net vine cu o serie de beneficii, special concepute pentru a usura accesul la setarile centralei termice, chiar si pentru persoanele ce nu au foarte multe cunostinte tehnice. Astfel, acesta are o interfata prietenoasa, usor de folosit, in care ecranul vine cu rezolutie mare si cu butoane tactile, totul fiind customizat intr-un design Italian de ultima generatie. Design-ul modern se imbina cu functionalitatea, intr-un mix perfect echilibrat, pentru a va ajuta sa fiti mereu conectat cu centrala dumneavoastra. Tehnologia modulanta permite sesizarea temperaturii aerului din incapere si reglarea ei, in functie de setarile facute de catre dumneavoastra, atat manual, cat si de la distanta, prin aplicatia Ariston Net. In curand, controlul vocal prin intermediul smartphone-ului va fi posibil, tocmai pentru a face accesul la confort cat mai facil si intuitiv.

Siguranta este una dintre prioritatile noastre. Din aceasta cauza, puteti sta fara grija chiar si atunci cand dispozitivul Cube S Net se deconecteaza temporar de la internet: el va functiona dupa programul setat anterior, ce s-a transmis centralei cand conexiunea la internet era stabilita. Iar prin conectarea cu telefonul mobil, veti primi notificare in caz ca aceasta conexiune a fost avariata si ce puteti face pentru a o restabili, tot printr-o simpla apasare a tastelor de pe telefon.

Tehnologia device-urilor interconectate prin internet necesita niste masuri de securitate speciale, tocmai pentru a proteja datele personale, dar si pentru o disponibilitate ridicata a serviciului. De aceea, Ariston a ales sa gazduiasca aplicatia Ariston Net in mai multe data centers. In plus, pentru un grad ridicat de siguranta, aplicatia se conecteaza la kit-ul Sensys Net si Cube S Net cu un nume de utilizator si o parola, ce permite accesul la setarile centralei doar persoanelor autorizate.

Pentru mai multe detalii despre noul termostat Wi-Fi Cube S Net, contactati-ne si vom fi mai mult decat bucurosi sa va raspundem la intrebari si sa va fim alaturi pentru o alegere inspirata.

Buna ziua as dori sa știu un pret pentru acest termostat de unde se poate achiziționa si ce conține pachetul. Va multumesc

Miculescu Alin Eugen / Client AristonService ( 11 septembrie 2017 )

Buna ziua, un pret va rog si eu pt. Cube S. Multumesc.

Hume Vio / Client AristonService ( 14 septembrie 2017 )

Bună ziua Îmi puteți spune ce conține kitul si cât costa? Va mulțumesc

Alin Bianu / Client AristonService ( 17 septembrie 2017 )

Si eu ca si ceilati doresc sa stiu ce pret are si de unde se poate achizitiona

Claudiu / Client AristonService ( 19 septembrie 2017 )

buna ziua imi puteti comunica un pret pentru termostatul CUBE S NET? am achizitionat o centrala Ariston Genus One si doresc sa achizitionea si un termostat. multumesc Liviu Baiceanu

Liviu Baiceanu / Client AristonService ( 25 septembrie 2017 )

un pret pentru termostat CUBE S NET?

Liviu Baiceanu / Client AristonService ( 25 septembrie 2017 )

Sa inteleg ca AristonService.ro este un site fantoma? Nu raspunde nimeni la mesajele clientilor? Avem centrale si nu le putem utiliza fara ambient! Ne ajuta cineva cu pret/societati de unde putem cumpara? Am avut multe intrebari, sa vedem cate raspunsuri primesc.

Silviu Vasilescu / Client AristonService ( 4 octombrie 2017 )

Din ce am discutat cu unii reprezentanti, Cube S Net nu este ajuns inca in Romania, eu l-am vazut pe un site din Italia la 160 Euro, cred ca la noi va ajunge la 200 Euro. Vom vedea.....mai asteptam.

Claudiu / Client AristonService ( 5 octombrie 2017 )

Un pret orientativ....https://www.gas-tm.sk/ariston-termostat-cube-s-net-wi-fi/produkt/13971/518/

Lucian / Client AristonService ( 6 octombrie 2017 )

Un pret cube s net

Alecu iulian / Client AristonService ( 23 ianuarie 2018 )

Acest termostat împreuna cu ariston alteas one net funcționează fără fir??

Jambor iuliu / Client AristonService ( 31 ianuarie 2018 )

Acest termostat împreuna cu ariston alteas one net funcționează fără fir??

Pintilie Cristian / Client AristonService ( 9 februarie 2018 )

Lasă un răspuns

*