Program: 900 - 2000 021 224 41 41 service@aristonservice.ro
Home / Despre Noi
angajari-aristonservice

Cine suntem?

Conexiuni Aero-Klima, service autorizat Ariston, Chaffoteaux şi Rendamax, oferã clienţilor sãi soluţii personalizate şi consiliere constantã pentru servicii de calitate în domeniul climatizãrii.

Cu o experienţã de peste 15 ani pe piaţa româneascã, Conexiuni Aero-Klima s-a diferenţiat de competitorii sãi direcţi prin echipa sa dedicatã de specialisti, prin capacitatea de a asculta activ si de a susţine eficient nevoile clienţilor şi prin calitatea serviciilor prestate. Eforturile sale susţinute au fost recunoscute prin numeroase atestãri şi testimoniale ale clienţilor satisfãcuţi, precum şi prin clasarea pe locul 2 in Top Afaceri Romania 2014.

Conexiuni Aero-Klima asigurã servicii integrate de climatizare, piese de schimb, service garanţie şi postgaranţie pentru mãrcile Ariston, Chaffoteaux  şi Rendamax, care oferã multiple avantaje  pentru clienţi din punctul de vedere al raportului cost-calitate.

Filosofie

Management-ul performanţei este cel care stã la baza bunei desfãşurãri a activitãţilor Conexiuni Aero-Klima. Printr-o incurajare constantã a potenţialului capitalului uman de care dispune, compania considerã cã satisfacţia clientului este asiguratã doar de o echipã motivatã, care împãrtãşeşte viziunea şi valorile proprii Conexiuni Aero-Klima şi de calitatea excepţionalã a serviciilor oferite.

Viziune

Conexiuni Aero-Klima se evidenţiazã prin interesul special acordat nevoilor clienţilor sãi, manifestat atât prin oferirea produselor de înaltã clasã tehnologicã, cât şi prin consilierea constantã din partea echipei de specialişti.

Valori

  • Profesionalism
  • Comunicare eficientã
  • Iniţiativã
  • Determinare
  • Câştigarea şi susţinerea satisfacţiei clienţilor

Controlul Calitãţii

Conexiuni Aero-Klima îndeplineşte promisiunile oferite clienţilor sãi prin respectarea normelor în vigoare pentru controlul calitãţii. Auditatã periodic, compania a primit certificatul de management-ul calitãţii ISO 9001, cel de mediu ISO 14001, precum si avize şi autorizaţii pentru diversele servicii oferite (montare/ instalare, service & reparaţii, verificãri tehnice periodice).

Recomandari
BCR Leasing

Primul proiect comun, respectiv montarea unor aparate de aer conditionat la principalele noastre sedii din Bucuresti, a fost demarat in anul 2007. Pe langa produsele de buna calitate puse la dispozitie, Conexiuni AeroKlima a dovedit un inalt nivel calitativ pentru serviciile oferite.

BCR Leasing / Claudiu Stanescu - Director General
MEDCONS INSTAL SA

Apreciem operativitatea si eficienta manifestate in solutionarea cerintelor noastre, Conexiuni AeroKlima dovedindu-se un partener de incredere, serios si foarte dedicat.

MEDCONS INSTAL SA / Adrian Apostu - Director General
STRABAG

Proiectul demarat in acest an intre STRABAG SRL si Conexiuni AeroKlima SRL se dovedeste a fi doar inceputul unei relatii de afaceri de lunga durata.

STRABAG / Ing. Liviu Mihaila
INBI Prof. Dr. Matei Bals

Conexiuni AeroKlima SRL, a respectat clauzele contractuale din care mentionam: normele metodologice privind protectia mediului, protectia muncii, sistemul de management al calitatii, gaficul de executie si conditiile tehnice impuse.

INBI Prof. Dr. Matei Bals / Acad. Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel - Manager

Lasă un răspuns

*