Program: 900 - 2000 021 224 41 41 service@aristonservice.ro
Home / Montare si instalare centrale termice

“Eliminarea subvenţiilor, facturile tot mai mari, precum şi dorinţa de confort determinã tot mai mulţi români sã opteze pentru instalare sistem propriu de încãlzire”, spune Ariston Thermo România, liderul pieţei locale de centrale termice de apartament.

Instalarea centralelor termice poate aduce o economie de pânã la 20% din valoarea facturii lunare dacã se ţine cont de câteva aspecte importante în achiziţionarea centralei termice potrivite fiecãrui apartament.

Conexiuni Aero-Klima este partenerul dumneavoastrã în alegerea centralei termice potrivite, oferind într-o primã instanţã clienţilor sãi consultanţã. Consilierea clienţilor şi punerea întrebãrilor corecte pentru a lua în calcul toate aspectele înainte de achiziţionarea centralei termice sunt extrem de importante pentru echipa Conexiuni Aero-Klima, întrucât randamentul şi eficienţa încãlzirii depind de modelul de centralã termicã folositã, de suprafaţa ce urmeazã a fi încãlzitã, de dimensionarea corectã a ţevilor şi nu în ultimul rând de folosirea robineţilor şi fitingurilor la dimensiuni corecte.

Cu un portofoliu de peste 15.000 de clienţi mulţumiţi şi cu experienţã în domeniu de peste 15 ani, Conexiuni Aero-Klima oferã servicii integrate pentru instalarea centralelor termice din gamele Ariston, Chaffoteaux şi Rendemax.

Indicatorii sãi de performanţã sunt dotãrile tehnico-materiale de calitate, echipa calificatã şi autorizatã ISCIR, precum şi un serviciu de dispecerat care funcţioneaza 24/24, pentru a prelua şi procesa în cel mai scurt timp solicitãrile.

Tarife instalare centrala termica

  • *Manopera instalare centrala termica – 500 Lei ( Servicii incluse: dezinstalat centrala veche,instalare centrala noua si racordarea la circuitele tehnologice:apa,aer,gaz si electricitate)

* Materialele,fitingurile aferente instalarii nu sunt incluse si se calculeaza separate dupa caz.

De ce sa alegi AristonService ?

  • Asistență tehnică
  • Piese originale cu garanție 24 luni
  • Garantie pentru oricare interventie (piese + manopera)
  • Diagnosticarea corecta a defecțiunii
  • intervenție în maxim 24h
  • toate intervențiile se fac cu personal de inaltă calificare