Program: 900 - 2000 021 224 41 41 service@aristonservice.ro
Home / Raport de consultanță termică

Raportul de consultanță termică va ofera informatii esentiale pentru diminuarea consumului energetic in locuința dumneavoastră. Raportul te consultanță termică are ca scop obținerea unei evaluări corecte a casei, a centralei termice si a instalației existente.

casa-termic2Rezultatele corelate ale acestor evaluări vă sunt oferite sub forma unui raport de rezultate, împreună cu recomandările tehnicianului, cu scopul de a vă optimiza confortul și consumul energetic al căminului dumneavoastră.

Pasul 1 – Evaluarea consumului de energie

  • Evaluarea locuinței
  • Evaluarea centralei termice
  • Evaluarea instalațiilor de apă și gaz

Pasul 2 – Intocmirea raportului de evaluare

  • In baza informațiilor obținute in cadrul evaluărilor, se alocă anumite valori fiecărui element analizat, rezultând un punctaj total pe fiecare categorie de indicatori. Alocarea punctelor se realizeaza pe baza unei grile special creata de catre ARISTON THERMO ROMANIA, in urma studiilor efectuate pe piata romaneasca.

Pasul 3 – Recomandarea tehnicianului

Punctajele obtinute se vor corela conform procedurilor stabilite de catre ARISTON THERMO ROMANIA in acest scop, urmand ca tehnicianul sa va prezinte un raport final, care va va oferi o imagine reala asupra gradului de eficienta a locuintei dumneavoastra si va include o serie de recomandari menite sa:

  • diminueze consumul energetic
  • sporeasca siguranta locuinte dumneavoastra

Solicitati un raport de consultanta termica prin completarea formularului

Nume
Prenume
Email
Telefon
Mesaj optional